Hvem er vi?

Lidt om os

Erfaring

A.L.T-Service er et professionelt autoværksted med mere end 20 års erfaring på området. Vi er beliggende i Skovlunde og tilbyder reparation af både personbiler, busser og entreprenørmaskiner. Vores mange års erfaring har givet os en indgående viden på området, som udmønter sig i effektiv fejlfinding og grundige reparationer. Hos A.L.T-Service er vi helt med på, at det er højst ubelejligt med et køretøj, der ikke kører. Derfor er det vigtigt for os hurtigt og effektivt at sørge for, at din bil, bus eller entreprenørmaskine hurtigst muligt er køreklar igen.
Empty Interior Of Auto Mechanic Garage
Red Truck on the Road

Ydelser

Vi hjælper gerne med alle slags skader fra det helt lille stenslag til de mere omfattende trafikskader – og alt derimellem. Vil du høre mere om vores forskellige services, så tøv ikke med at kontakte os, vi besvarer hellere end gerne alle spørgsmål, du måtte have. På vores autoværksted kan vi også tilbyde service af både små og store køretøjer. Med et eftersyn kan du mindske risikoen for, at din bil, bus eller entreprenørmaskine pludselig ikke vil køre, idet vi med vores grundige gennemsyn er i stand til at finde småfejlene, inden de udvikler sig til omfattende og dyre skader, som vil betyde længere tid på værksted og et dybere tag i pengepungen.

Aftaler

Vi kan også lave en individuel serviceaftale, hvor vi løbende tilser dit køretøj og sørger for, at den er i helt perfekt form, og at du er godt kørende. Denne aftale er personlig og bliver udarbejdet forskelligt fra kunde til kunde, så vi imødekommer dine behov. Skulle uheldet være ude eller skaden være sket, så tøv ikke med at kontakte os, så sørger vi for, at du hurtigt er kørende igen. Vi er et mindre autoværksted, der sætter pris på den tætte dialog med vores kunder, og tilfredshed hos vores kunder er et absolut krav. Vi udfører reparation og service på små og store køretøjer til yderst konkurrencedygtige priser, og vi kan med garanti også hjælpe dig.
Empty Interior Of Auto Mechanic Garage

Lorem ipsum dolor

“Malesuada nunc vel risus commodo viverra. Varius duis at consectetur lorem donec.Auctor augue mauris augue neque gravida in fermentum et.”

Ring til os eller bliv ringet op