Lastvognsværksted

A.L.T-Service er et kompetent lastvognsværksted, hvor vi yder alle typer services, der hurtigt kan bringe din lastvogn tilbage på vejen.

Service af lastvogne

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores lastvognsværksted, hvor vores dygtige mekanikere kan hjælpe med service på din lastvogn.

Reparation og service af lastvogne

A.L.T-Service indbefatter også et lastvognsværksted, hvor vi kan vi tilbyde reparation af lastvogne. Hos A.L.T-Service er vi klar over, at en lastvogn, der ikke kan køre, betyder mistede penge for firmaet. Derfor lægger vi vægt på at udføre arbejdet så hurtigt, vi kan. Samtidig har vi stort fokus på, at arbejdet skal være udført ordentligt, så lastvognen er godt kørende så længe som muligt. Vores ansatte har stor erfaring inden for service og reparation af lastvogne, så du er sikret veludført arbejde til tiden.
Manual Truck Washing

Topprofessionelt lastvognsværksted

Vores lastvognsværksted er udstyret med det nødvendige udstyr, så vi hurtigt kan få din lastvogn tilbage på vejen. Vi sætter en ære i at være et troværdigt lastvognsværksted, hvor kunderne kan få god service. På vores lastvognsværksted kan vi tilbyde reparation af små og store skader, og derudover kan vores dygtige mekanikere udføre service på din lastvogn, så skaderne bliver taget i opløbet, og du undgår at blive ramt af mere omfattende skader. På vores lastvognsværksted kan vi hjælpe med alle former for reparation- og vedligeholdelsesopgaver. 
Høj kvalitet og effektivitet er to af nøgleordene i vores arbejde, og dem arbejder vi på at opfylde hver eneste dag. Derudover har vi på vores lastvognsværksted stort fokus på kundetilfredshed, og vi er derfor først glade, når vores kunder også er det. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi vores lastvognsværksted kan tilbyde dig. Du er også velkommen til at kigge forbi til uforpligtende snak om din virksomheds ønsker og behov, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning. Søger du et seriøst lastvognsværksted med styr på deres kram, så er A.L.T-Service det helt rette valg.

Service af lastvogne

700,-

1. Book tid

Tag kontakt til os, så finder vi i fællesskab en servicetid, som passer perfekt til dig.

2. Mød op

Overdrag trygt dit køretøj til A.L.T-Service, så vi kan udfører et godt stykke arbejde.

3. Afhent dit køretøj

Efter endt service, kan du afhente dit køretøj i vores autoværksted. Kør forsigtigt!

Sådan foregår det

Vi arbejder mod hurtigt at finde fejlen eller skaden på dit køretøj og udbedre den, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Ring til os eller bliv ringet op

Vi kan ikke finde ud af om det er servicen eller arbejdet der er bedst hos A.L.T Service - men en ting er sikkert man får altid sine ting lavet til tiden og prisen.
- Kasper Holm