Aircondition reperation og service

Har du brug for en reperation eller service af dit Aircondition anlæg, så kan du få hjælp Hos A.L.T-Service

Reperation eller service af Aircondition

Hos A.L.T-Service kan vi reparere dit aircondition anlæg, eller give den en service. Hvis du oplever ubehagelig lugt fra din blæser i forbindelse med aircondition, anbefaler vi at du får den renset sammen med din service eller reparation

  • Test af anlæg for utætheder
  • Vakuumtest
  • Kontrol af rør, tilslutninger, samlinger, fastgørelse, kompressor og multirem og blæser


Book nu

Reparation af Aircondition

Virker din Aircondition ikke? Bare rolig – A.L.T-Service har mekanikere, som har fikset tusindvis af airconditionere. Vi sørger for alt virker inden vi afleverer bilen tilbage, og vi gør det med en stor kvalitet i vores arbejde med fokus på service og kvalitet.
Reparation af Aircondition | ALT Service

Komplet aircondition-service​

Med en service/reparation af din aircondition vil du opleve en ny køreglæde, hvor levetiden på bilen bliver længere. Du skal regne med, at et airconditionsystem taber omtrent 10% kølemiddel hvert år – Hvilket kan have bivirkninger for systemet.
Ved at vedligeholde din aircondition og sørge for, at få det serviceret inden uheldet er ude, så vil du kunne spare mange penge i reparationer, da en service er meget billigere end en reparation.
Du undgår derudover også mærkelige lugte i bilen og effektiviteten af dit køleanlæg vil være meget større. Vores råd er, at der skal gå cirka 2 år mellem en service på dit airconditionsystem. Vi kontrollere alle tingene i dit klimaanlæg, vi tømmer, tørrer, tester og renser det hele og fylder kølermiddel på anlægget.
Du kan få et tilbud på både service eller reparation hos A.L.T-Service og så sørger vi for, at vores arbejder bliver omhyggeligt og tilfredsstillende for dig.

reperation eller service af aircondition

  • Prisen er pr. time
  • Ex. moms

650,-


Kontakt