Aircondition reparation og service

Har du brug for en reperation eller service af dit Aircondition anlæg, så kan du få hjælp Hos A.L.T-Service

Reparation eller service af Aircondition

Hos A.L.T-Service kan vi reparere dit aircondition anlæg, eller give den en service. Hvis du oplever ubehagelig lugt fra din blæser i forbindelse med aircondition, anbefaler vi at du får den renset sammen med din service eller reparation

Reparation af Aircondition

Virker din Aircondition ikke? Bare rolig – A.L.T-Service har mekanikere, som har fikset tusindvis af airconditionere. Vi sørger for alt virker inden vi afleverer bilen tilbage, og vi gør det med en stor kvalitet i vores arbejde med fokus på service og kvalitet.
Car dashboard interior of modern car. Black cockpit with button and icon for air conditioner option,

Komplet aircondition-service​

Med en service/reparation af din aircondition vil du opleve en ny køreglæde, hvor levetiden på bilen bliver længere. Du skal regne med, at et airconditionsystem taber omtrent 10% kølemiddel hvert år – Hvilket kan have bivirkninger for systemet. Ved at vedligeholde din aircondition og sørge for, at få det serviceret inden uheldet er ude, så vil du kunne spare mange penge i reparationer, da en service er meget billigere end en reparation.
Du undgår derudover også mærkelige lugte i bilen og effektiviteten af dit køleanlæg vil være meget større. Vores råd er, at der skal gå cirka 2 år mellem en service på dit airconditionsystem. Vi kontrollere alle tingene i dit klimaanlæg, vi tømmer, tørrer, tester og renser det hele og fylder kølermiddel på anlægget. Du kan få et tilbud på både service eller reparation hos A.L.T-Service og så sørger vi for, at vores arbejder bliver omhyggeligt og tilfredsstillende for dig.

Reparation eller service af aircondition

875,-

1. Book tid

Tag kontakt til os, så finder vi i fællesskab en servicetid, som passer perfekt til dig.

2. Mød op

Overdrag trygt dit køretøj til A.L.T-Service, så vi kan udfører et godt stykke arbejde.

3. Afhent dit køretøj

Efter endt service, kan du afhente dit køretøj i vores autoværksted. Kør forsigtigt!

Sådan foregår det

Vi arbejder mod hurtigt at finde fejlen eller skaden på dit køretøj og udbedre den, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Ring til os eller bliv ringet op

Vi kan ikke finde ud af om det er servicen eller arbejdet der er bedst hos A.L.T Service - men en ting er sikkert man får altid sine ting lavet til tiden og prisen.
- Kasper Holm