Busser

Hos A.L.T-Service kan vi tage os af store og små reparationer af busser, og derudover udfører vi også grundige serviceeftersyn.

Service af Busser

Vi har mange års erfaring med at udføre service på busser, og vi hjælper også gerne dig.

Reparation og service af busser

Hos A.L.T-Service udfører vi reparation af små og store skader på busser. Vi udfører reparationerne i tæt dialog med vores kunder, så overlader du opgaven med reparation af firmaets busser til os, så vil du være med hele vejen, og du får grundig indførsel i, hvilke reparationer vi udfører og ikke mindst hvorfor. Når bussen ikke kører, så koster det på bundlinjen. Derfor tilbyder vi også at lave en serviceaftale, så du er sikker på, at firmaets busser altid er kørende, når de bliver synet og serviceret regelmæssigt af vores dygtige mekanikere.
tour bus driving outdoors

Vedligeholdelse af busser

Hos A.L.T-Service ved vi, hvor ubelejligt det er med køretøjer, der pludselig ikke kører, og det er vigtigt for os at driftstoppet er så kort som overhovedet muligt, når uheldet er ude. Derfor prioriterer vi at reparere busser på effektiv vis, så du hurtigst muligt er kørende igen. Vores indgående kendskab til busser sikrer, at vi hurtigt kan finde fejlen, udbedre den og få dig tilbage på vejen igen. Hos A.L.T-Service er det samtidig vigtigt for os at levere et ordentligt stykke arbejde, og vi går derfor grundigt til værks, hvilket sikrer dig problemfri kørsel.
Vi kan tilbyde reparation og servicering af busser i alle størrelser, årgange og i et hvilket som helst mærke. Vores mange års erfaring med reparation og tilsyn af busser gør os til eksperter på området, og vi deler hellere end gerne ud af vores ekspertise. For os er kundetilfredshed et must, og vi sørger derfor også for, at du får den hjælp og vejledning, som du har brug for, når det kommer til reparation og service af dine busser. Har du brug for hjælp til service eller reparation af busser, så er vi kun et kald væk. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores services eller priser.

Service af bus

700,-

1. Book tid

Tag kontakt til os, så finder vi i fællesskab en servicetid, som passer perfekt til dig.

2. Mød op

Overdrag trygt dit køretøj til A.L.T-Service, så vi kan udfører et godt stykke arbejde.

3. Afhent dit køretøj

Efter endt service, kan du afhente dit køretøj i vores autoværksted. Kør forsigtigt!

Sådan foregår det

Vi arbejder mod hurtigt at finde fejlen eller skaden på dit køretøj og udbedre den, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Ring til os eller bliv ringet op

Vi kan ikke finde ud af om det er servicen eller arbejdet der er bedst hos A.L.T Service - men en ting er sikkert man får altid sine ting lavet til tiden og prisen.
- Kasper Holm