Entreprenørmaskiner

Søger du et autoværksted, der kan stå for reparation og servicering af entreprenørmaskiner, så står vi hos A.L.T-Service klar til at hjælpe dig.

Service af Entreprenørmaskiner

Har du en entreprenørmaskine, der har brug for et serviceeftersyn? Så overlad trygt opgaven til os. Vi har mange års erfaring på området.

Reparation og service af entreprenørmaskiner

Hos A.L.T-Service står vi klar til at hjælpe dig med reparation af entreprenørmaskiner. Vores mange års erfaring med reparation af entreprenørmaskiner har givet os en indgående viden om dem, som gør, at vi hurtigt kan finde frem til fejlen, reparere den og bringe dig tilbage på vejen. Hos A.L.T-Service går vi op i, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde. Derfor sørger vi også for at inddrage dig i processen, så du er helt med på, hvilke reparationer vi udfører på dine entreprenørmaskiner. De udsættes hver dag for store belastninger på byggeri- og anlægspladser, og de vil derfor fra tid til anden have brug for reparationer, og dem hjælper vi gerne med. Vi deler også gerne ud af vores store viden på området, hvis du har spørgsmål til, hvordan du tager dig bedst muligt af dine entreprenørmaskiner.
Heavy Duty Drilling Machinery

Vedligeholdelse af entreprenørmaskiner

Vi kan også tilbyde løbende serviceeftersyn på entreprenørmaskiner. Alle entreprenørmaskiner har brug for løbende eftersyn for fortsat at kunne fungere optimalt. De løbende eftersyn har den fordel, at mindre skader tages i opløbet, inden de bliver til større og mere omfattende skader, som både betyder længere tid på værksted og en dyrere værkstedsregning. Lader du os stå for at udføre serviceeftersyn på dine entreprenørmaskiner, 
så er du sikret, at de får et grundigt gennemsyn af en kvalificeret medarbejder, der har helt styr på sit kram. Overlader du reparation og service af dine entreprenørmaskiner til os hos A.L.T-Service, så er du i trygge hænder. Vi har mere en 20 års erfaring med reparation af forskellige typer køretøjer, og vi kan med garanti også hjælpe med at få dine entreprenørmaskiner kørende igen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Service af entreprenørmaskiner

700,-

1. Book tid

Tag kontakt til os, så finder vi i fællesskab en servicetid, som passer perfekt til dig.

2. Mød op

Overdrag trygt dit køretøj til A.L.T-Service, så vi kan udfører et godt stykke arbejde.

3. Afhent dit køretøj

Efter endt service, kan du afhente dit køretøj i vores autoværksted. Kør forsigtigt!

Sådan foregår det

Vi arbejder mod hurtigt at finde fejlen eller skaden på dit køretøj og udbedre den, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Ring til os eller bliv ringet op

Vi kan ikke finde ud af om det er servicen eller arbejdet der er bedst hos A.L.T Service - men en ting er sikkert man får altid sine ting lavet til tiden og prisen.
- Kasper Holm