Elbils værksted

Hos A.L.T-Service kan vi tilbyde alle former for reparationer på forskellige typer elbiler. Afleverer du din elbiler på vores værksted, er du sikret god service og veludført arbejde.

Service af elbiler

Hos A.L.T-Service kan vi sørge for, at din elbil er klar til syn. Vi kan også stå for løbende eftersyn, der sikrer, at din elbil altid er kørende.

Reparation og service af elbiler

A.L.T-Service er et autoværksted med en række dygtige mekanikere, der går højt op i deres arbejde. Sender du din elbil til reparation på vores autoværksted, så får du hurtige og veludførte reparationer af dit køretøj. Vores erfaring med netop elbiler gør at vi råder folk til at få lavet en bremserens minimum en gang årligt.

Auto Service Maintenance

Autoværksted med kvalitetsbevidste mekanikere ​

Derudover har du mulighed for at sende din elbil til service på vores autoværksted, hvor vi vil sikre en løbende vedligeholdelse af din elbil, der forebygger større og dermed dyrere skader.
På vores autoværksted udfører vi små og store reparationer, og vi kan også hjælpe med fejlfinding på elektriske systemer såsom komfortudstyr, ligesom vi kan hjælpe med at montere ekstraudstyr.
På vores autoværksted fokuserer vi alle på at levere resultater af høj kvalitet hver eneste dag. Kommer du med en elbil, der ikke kan køre, så arbejder vi mod hurtigt at finde fejlen, så den kan udbedres, og du hurtigt kan komme ud på landevejen igen.

En skade kommer aldrig belejligt, men overlader du opgaven til os, så er du hurtigt kørende igen. Vi har en målsætning om at være et troværdigt autoværksted, som vores kunder trygt kan overlade deres elbil til. Vi har stor forståelse for, at kunderne gerne vil vide, hvad der bliver lavet på deres køretøj og hvorfor, og vi prioriterer derfor også en grundig indføring forud for, at vi påbegynder arbejdet. På den måde undgår vi misforståelser, samtidig med at du er med hele vejen, fra vi finder skaden på din elbil hen over reparationen, og til du er kørende igen. På vores autoværksted kan vi klare både små og store opgaver, når det kommer til reparation af personbiler såvel som busser, lastvogne og entreprenørmaskiner, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Service af elbil

875,-

1. Book tid

Tag kontakt til os, så finder vi i fællesskab en servicetid, som passer perfekt til dig.

2. Mød op

Overdrag trygt dit køretøj til A.L.T-Service, så vi kan udfører et godt stykke arbejde.

3. Afhent dit køretøj

Efter endt service, kan du afhente dit køretøj i vores autoværksted. Kør forsigtigt!

Sådan foregår det

Vi arbejder mod hurtigt at finde fejlen eller skaden på dit køretøj og udbedre den, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Ring til os eller bliv ringet op

Vi kan ikke finde ud af om det er servicen eller arbejdet der er bedst hos A.L.T Service - men en ting er sikkert man får altid sine ting lavet til tiden og prisen.
- Kasper Holm