Klargøring

Hos A.L.T-Service står vi altid klar til at, hjælpe dig med at klargøre din bil, bus eller lastvogn

Klargøring af køretøjer

Hos A.L.T-Service kan vi sørge for, at din bil bliver gjort rent og klar til ethvert formål

Klargøring og Bilpleje

A.L.T-Service giver din bil et fornyet udseende med deres professionelle bilpleje. En klargøring med bilpleje forlænger bilens levetid og det er nemmere, at vedligeholde din bil fremadrettet. Vi bruger professionelle bilplejemaskiner, produkter og metoder, som var det vores egen bil.
Man cleans car interior with vacuum cleaner

Forkæl din bil med klargøring ​

En klargøring svarer til du køber en Ben & Jerrys til dig selv – Bilen stråler og levetiden bliver forlænget. Udover din bil kommer til at skinne, så øger en klargøring også, at bilens gensalgsværdi bliver øget. Det vil sige, at din bil på markedet bliver mere værd og holder den værdi bedre.

Med en bilpleje hos A.L.T-Service sikrer du bilens udvendige pleje også. Snavs, UV-Stråler og stenslag kan være hårdt for bilen og lakeringen. Med en klargøring får du en plejebehandling, der hjælper din bil over for de påvirkninger og den bliver mere modstandsdygtig over for den almindelige daglig dag.
Vi sørger også for, at bruge produkter, som er beskyttende over for både lakken på bilen samt overfor bilens holdbarhed og vi er utrolig grundige i vores behandling af bilen.

Den indvendige pleje hjælper dig især til de steder, som du ikke selv kan komme ned til. Uanset om det er madrester, pletter, fedtfingre eller dine måtter der skal rengøres, så sikrer vi også, at bilens ydre ligner dens indre efter en klargøring og bilpleje hos A.L.T-Service.

Klargøring af køretøj

700,-

1. Book tid

Tag kontakt til os, så finder vi i fællesskab en servicetid, som passer perfekt til dig.

2. Mød op

Overdrag trygt dit køretøj til A.L.T-Service, så vi kan udfører et godt stykke arbejde.

3. Afhent dit køretøj

Efter endt service, kan du afhente dit køretøj i vores autoværksted. Kør forsigtigt!

Sådan foregår det

Vi arbejder mod hurtigt at finde fejlen eller skaden på dit køretøj og udbedre den, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Ring til os eller bliv ringet op

Vi kan ikke finde ud af om det er servicen eller arbejdet der er bedst hos A.L.T Service - men en ting er sikkert man får altid sine ting lavet til tiden og prisen.
- Kasper Holm