Bådværksted

Hos A.L.T-Service kan vi tilbyde alle former for mindre og større reparationer eller service på din bådmotor. Afleverer du din båd på vores autoværksted, er du sikret god service og veludført arbejde.

Service af både

Hos A.L.T-Service kan vi sørge for, at din båd altid er sejlklar.

Reparation og service af både

A.L.T-Service er et autoværksted med en række dygtige mekanikere, der går højt op i deres arbejde. Sender du din båd til reparation på vores autoværksted, så får du hurtige og veludførte reparationer af dit faretøj. På vores autoværksted kan vi tilbyde reparation af alt fra almindelige personbiler til større køretøjer som lastvogne, busser og entreprenørmaskiner.
Bridge ship equipment of offshore dp vessel

Autoværksted med kvalitetsbevidste mekanikere ​

Du mulighed for at sende din båd til service på vores autoværksted, hvor vi vil sikre en løbende vedligeholdelse af din båd, der forebygger større og dermed dyrere skader på din båd. På vores værksted udfører vi små og store reparationer, og vi kan også hjælpe med fejlfinding på elektriske systemer såsom selvstyrer og styreenheder, ligesom vi kan hjælpe med at montere ekstraudstyr. På vores værksted fokuserer vi alle på at levere resultater af høj kvalitet hver eneste dag. Kommer du med en båd, der ikke kan sejle, så arbejder vi mod hurtigt at finde fejlen, så den kan udbedres, og du hurtigt kan komme ud på vandet igen.
En skade kommer aldrig belejligt, men overlader du opgaven til os, så er du hurtigt sejlene igen. Vi har en målsætning om at være et troværdigt værksted, som vores kunder trygt kan overlade deres båd til. Vi har stor forståelse for, at kunderne gerne vil vide, hvad der bliver lavet på deres båd og hvorfor, og vi prioriterer derfor også en grundig indføring forud for, at vi påbegynder arbejdet. På den måde undgår vi misforståelser, samtidig med at du er med hele vejen, fra vi finder skaden på din båd hen over reparationen, og til du er sejlene igen. På vores autoværksted kan vi klare både små og store opgaver, når det kommer til reparation af personbiler såvel som busser, lastvogne og entreprenørmaskiner, og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Service af båd

650,-

1. Book tid

Tag kontakt til os, så finder vi i fællesskab en servicetid, som passer perfekt til dig.

2. Mød op

Overdrag trygt dit køretøj til A.L.T-Service, så vi kan udfører et godt stykke arbejde.

3. Afhent dit køretøj

Efter endt service, kan du afhente dit køretøj i vores autoværksted. Kør forsigtigt!

Sådan foregår det

Vi arbejder mod hurtigt at finde fejlen eller skaden på dit køretøj og udbedre den, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Ring til os eller bliv ringet op

Vi kan ikke finde ud af om det er servicen eller arbejdet der er bedst hos A.L.T Service - men en ting er sikkert man får altid sine ting lavet til tiden og prisen.
- Kasper Holm