Tachograf reperation og service

Har din Tachograf brug for en reperation eller service, så kontakt os

Reperation eller service af tachograf

Har din tachograf brug for service eller reparation, så står vi hos A.L.T-Service klar. Så er du sikker på, at din tachograf altid virker hensigtsmæssigt.

Reparation og service af Tachograf

A.L.T-Service har med deres erfaring mulighed for, at hjælpe dig hvis uheldet er ude med din tachograf. Vi laver både reparationer og service for fartskrivere og tachografer, hvor det er vigtigt, at overholde reglerne fra Færdselsstyrelsen, hvor lastbiler der vejer mere end 3.500 kilo siden 2006 har været forpligtet til at have en.
Caucasian man truck driver in the cab of his commercial truck.

Vi har fokus på din fartskriver & Tachograf ​

Når det kommer til reparationer af noget med lastbiler, så er det erhvervsdrevet og man vil gerne have dem ud på vejene igen. Derfor sørger vi for en hurtig og problemfri reparation, så lastbilen ikke står stille for længe. Vi hjælper dig med lovpligtige eftersyn og sørger for, at din fartskriver virker, så du ikke får problemer, hvis du skulle blive stoppet. Vi har erfaring med både de nye digitale tachografer, men også de traditionelle som man kender dem.
Det er vigtigt for din lastvognschauffør at den virker, og de kan sætte deres personlige kort i for at angive aktiviteter (køretid og hviletid), som er et lovmæssigt krav. A.L.T-Service har erfaringen, vi er professionelle og vores mekanikere har prøvet det før. VI garanterer et stykke veludført arbejde, hvor vi bestræber os på at have det bedste eftersyn, og service uden at gå på kompromis.

Tachograf reperation og service

700,-

1. Book tid

Tag kontakt til os, så finder vi i fællesskab en servicetid, som passer perfekt til dig.

2. Mød op

Overdrag trygt dit køretøj til A.L.T-Service, så vi kan udfører et godt stykke arbejde.

3. Afhent dit køretøj

Efter endt service, kan du afhente dit køretøj i vores autoværksted. Kør forsigtigt!

Sådan foregår det

Vi arbejder mod hurtigt at finde fejlen eller skaden på dit køretøj og udbedre den, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Ring til os eller bliv ringet op

Vi kan ikke finde ud af om det er servicen eller arbejdet der er bedst hos A.L.T Service - men en ting er sikkert man får altid sine ting lavet til tiden og prisen.
- Kasper Holm